Furmint Napok / Mindkét előadásra érvényes

11 000 Ft

23 készleten

 • furmint-napok-269×300

  REGISZTRÁCIÓ

  Szombat
  2019.02.23.
  12:00 - 13:30 és 15:00 - 16:30

  A szombati napon az érdeklődők 3 helyszínen összesen 6 ültetett kóstolón ismerkedhetnek meg a balatoni furmintok arcával, összehasonlíthatják a különböző borvidékekről érkező pincészetek borait, és betekintést kaphatnak a fajtával kapcsolatos kezdeményezésekbe. A 3-4 borász részvételével zajló beszélgetéseket a boros szféra ismert alakjai moderálják majd, ahol a szemináriumon részvevő pincészetek tételeinek kóstolására is sor kerül.

  Jegyár: 11.000,- / fő,  mely tartalmazza a két szakmai kurzuson való részvételt, valamint azok borsorát

  Válassza ki, mely programokon kíván részt venni!

  (mindegyik szekcióban egy kóstoló választása lehetséges)


  Szombati kostolók I.


  Szombati kostolók II.


  Résztvevő pincészetek és részletek

  ---

  Pálffy Szőlőbirtok és Pince, Skrabski Pince, Barcza Pincészet, Káli Kövek Borászat, Skizo Borház, Spiegelberg Kézműves Borpince, Trombitás Borház, GIlvesy Pincészet, Somlói Borok Boltja, Kreinbacher Birtok, Garamvári Szőlőbirtok, Tokaj Nobilis, Jásdi Pince, Homonna Birtok, Pálffy Szőlőbirtok és Pince, Egly Szőlőbirtok és Borászat, Laposa Birtok, Barta Pince, Zsirai Pincészet, Kikelet Pince Moderátorok: Szabó Edit (Borsmenta), Kézdy Dániel (Aszu Prime, Furmint Február), Pampetrics Milán (Pampetrics Borkereskedés), Blazsovszky Péter (Babel Budapest), Juhász Krisztián (Borkonyha, Textúra), Tóth Ádám (Pláne Badacsony)

  ---

  További információk

  A kóstolók befejeztével a Kővirág és a MI A KŐ egy, csak erre az alkalomra összeállított, furmintra hangolt menüsorral várja a vacsorázni vágyókat, míg a Pálffy Pincészet és a Káli Kövek Borászat szervezésében kötetlen borozás során ismerkedhetnek meg a borbarátok teljes szortimenttel.
  A Káli Art Inn erre a napra különleges furmint borvacsorával készül, ahol Juhász Krisztián, a Budapest Borkonyha, illetve Textúra éttermek sommelier-je lesz a vendégek segítségére a furmintok világának felfedezésében.

  Asztalfoglalás egyénileg a szervező helyszíneknél lehetséges:

  Káli Art Inn: +36 30 922 8715
  Kővirág: +36 20 568 4724
  Mi A Kő: +36 87 468 277

  ---

  Kísérő rendezvények

  Péntek

  Míg pénteken a borászok zárt ajtók mögött tartanak szakmai találkozót, az éttermekben furmintra hangolt menüsorral várják a megéhezett látogatókat. Asztalfoglalás ajánlott!

  Jegyvásárlás: egyénileg, helyszínen vagy elővételben az adott étteremnél

  Vasárnap

  Dűlőtúra a Pálffy Pincével, regeneráló pihenés a Káli Kövekben kávéval, teával, süteménnyel, valamint vasárnapi villásreggeli a házigazda vendéglátóhelyek szervezésében.

  Jegyvásárlás, helyfoglalás egyénileg, elővételben az adott helyszínen

Kategória:

Érdekelhetnek még…